Hem, ljuva hem.....

.... sa Gabriel när vi parkerade bilen utanför vårt hus i onsdags då vi kom hem från Furubo, Höllviken. Han tyckte tydligen att det avr dags att vara hemma ett tag nu. Jag håller inte riktigt med, efter nästan en månads underbar vistelse och jobb i Höllviken, skulle jag lätt kunna stanna en månad till :-) Vi hade en fantastisk tid där med vackert väder, härlig miljö, lugn och ro, nära till havet, god mat och glad gemenskap med olika människor. Jag till och med badade i havet några gånger och det var sååå skönt, varmt och ljuvligt.
Jag trivs väldigt bra i vårt hus här på Limhamn också, så det är helt ok att vara här, men Höllviken på sommaren är ändå ett paradis.

Det är ju ett bra tag sedan jag bloggade nu och jag tänker inte återge allt som varit sedan dess, bara lite i stora drag. Våra vänner, Anderssons, har fått sin andra son, den 5/7, Lucas heter han och är så snäll.
Svärmor ha fyllt 70 och vi hade festen i Furubo då stor del av familjen samlades. Trevligt.
Under den sista veckan i Höllviken då vi hade pensionat för äldre, var min väninna Siw där som volontär och lyckades på denna korta tid, med viss hjälp av några villiga och duktiga medhjälpare, skapa en blomsterrabatt, en örtaträdgård, en nymålad blomsterlåda med planterade perenner i samt två nymålade bänkar. Dessutom en ny mysig inredning i matsalens och vardagsrummets fönsterbrädor och en fantastisk tavla i vardagsrummet. Tack Siw!
Våra döttrar har fyllt 13!!!! Suck, vart tar tiden vägen, och igår hade vi kalas här hemma, också jättetrevligt.

På tisdag börjar min semester och jag undrar hur jag ska skilja på jobb och ledigt. Vi sak ju nämligen riva ut och bygga nytt kök inne på kåren, samt göra oss av med en hel del gammalt skräp och andra saker som inte är skräp. Jag tror vi får ha loppis några av dagarna i veckan som kommer och det som inte säljs får slängas.
Nåja, jag ska nog kunna vara ledig och njuta också.
Hoppas Du njuter av Din sommar.

Blessings!

Huvudbyggnaden Furubo


Dukat till fest

RSS 2.0