Vila

Efter en del funderingar och överväganden så har jag beslutat att låta den här bloggen bli vilande under en tid.
Tack alla trogna läsare och glada tillrop jag fått.
Vi får se om jag tar upp den igen så småningom eller om det blir något annat.
Du som vill veta mer om Limhamnskårens verksamhet och hur det går för oss där, du får läsa på Limhamnskårens blogg. Den kommer att finnas kvar i alla fall :-)

Så tack igen och vi ses och hörs.

Blessings!

Gold Beauty Lyx

Redan i somras då vi med familjen var på semester på Ronneby Brunn, bestämde Magnus och jag att vi skulle åka tillbaka ett par dagar nu i höst och "vårda kärleken" :-) Ett spa-paket blev det, Gold Beauty Lyx kallades det och det var två nätter, 3-rättersmiddag varje kväll och frukostbuffé varje morgon, lunch på andra dagen. Två 50-minutersbehandlingar ingick också och fr tillgång till spa:ets alla utrymmen. Jag var också med på en Pilates-klass, gissa vad många muskler man använde då alltså....
Nej, vi har inte blivit miljonärer, Magnus ärvde några tusenlappar och valde att spendera dem såhär, vilket jag naturligtvis uppskattar :-)
Mina två behandlingar var Bad Vital - dvs en god stund i ett enmans bubbelbadkar med skön badolja i och sedan massage på det. Helt ok. Andra dagen blev det en klassisk ansiktsbehandling med brynformning bl.a. Ja, det är skönt att bli ompysslad ibland, man får ny energi och kraft. Härliga simturer i poolen och ett par sittningar i massagestolen hann jag också med.

Nä, nu ska jag inte göra er avundsjuka mer, jo, kanske lite, för idag har vi haft Hela Människan Dag på Frälsis och det var lika bra som vanligt. Massören hade dessvärre skadat sig och kunde inte komma, men hennes bror kom istället och vi fick prova på ett Qigong-pass, vilket var en skön upplevelse. Tikva och fot-bad var det också och god mat, trevlig gemenskap och stillhetsandakt till avslutning. Sedan förberedde jag till morgondagens bönegudstjänst. Kl.00.00 i natt börjar vår kårs bönedygn som ingår i FA:s 24/7-bön, vilken håller på sept - nov och det kommande dygnet är det vår tur, så mellan 11-13 imorgon ber vi tillsammans på kåren, du är välkommen du med, jag skriver väl mer om helgens kåraktiviteter på Limhamnskårens blogg efteråt.

Snuttan hade saknat mig när vi var borta i alla fall, men hon och barnen hade ju farmor Elsa här så det hade gått så bra så. Tack farmor :-)

Nu får det bli lite TV och mys innan sängen kallar.
Blessings!

Poolhuset i Ronneby

It's a cats life...

Nu har Snuttan bott hos oss i drygt fyra veckor och hon verkar känna sig helt och hållet hemma. Jag antar att det är så att detta nu är hennes hus och att vi får bo här på nåder.... De sägs ju att katter är sådana och det liggr nog en del i det ändå. Dock är det så att den som ger henne mat gillar hon extra mycket, dvs jag :-)
Under min uppväxt hade vi en hund, en svart pudel som hette Ludde. Han var jättesöt och gosig, dock lite ilsken av sig så man visste inte riktigt var man hade honom alltid. Men jag var alltid avundsjuk på min mor, för Ludde gillade henne bäst av hela familjen, trots att det för det mesta var min bror som gick ut med honom, så var det mor som var favoriten. Ja, varför det - jo, det var hon som gav honom mat. Varje dag körde hon hem på sin 30-minuters långa lunchrast och släppte ut honom i trädgården och gavhonom mat, samtidigt som hon slängde i sig lite youghurt eller nå't. På kvällen var det hon som gav honomn det han behövde. Han var beroende av henne för sin övelevnad och det visade han genom tillgivenhet. Det var också alltid hon som tog honom till veterinären när det var nödvändigt och skötte om honom när det behövdes. Så, klart han gillade henne bäst.

Nu har jag fått min husdjurs-tillgivenhet. Snuttan vet att det är jag som fixar maten och som rensar lådan och ser till att hon har det bra, och det är mig hon kelar mest med. Hon har dessutom hittat en bra sängplats för natten, tycker hon - min säng.... Först la hon sig vid fötterna och lång snällt där några nätter och det tyckte ju inte jag gjorde något. Nu tar hon sig friheten och ligger brevid mig, gärna med min arm mellan sina tassar och om jag protesterar slickar hon mig på handen - och då smälter ju jag - sucker!!! Ja, det är jag. Men det är mysigt i alla fall och än så länge funkar det bra så det får väl vara så. Vi har ju köpt ny dust-buster och nya klisterborstar, de används flitigt :-)

Ha en bra dag!
Blessigs!

Såhär vig är hon :-) (jag hade fått nackspärr....)

RSS 2.0