Hej

Så är det nu alltså officiellt, jag har blivit bloggare, eller nå't. Jag är då alltså Captain, alltså kapten i Frälsningsarmén. Pastor är ett annat ord för det ifall man inte kan alla begrepp och så, men det låter lite coolare med captain. Förutom det är jag gift sedan 18 år tillbaka - men samme man!!! - vilket verkar vara ganska unikt numera, tre-barnsmor är jag också och dessutom har vi ett marsvin.
Den här bloggen kommer jag att använda, kanske inte så mycket för att berätta om dagliga händelser, utan mer tankar utifrån ett kristet perspektiv på tillvaron, så om du inte gillar "religiös propaganda" som någon märklig person kallade det, så kanske du inte får ut så mycket av att läsa här.
Jag tycker att vi som kallar oss troende kristna ibland, ja alldeles för ofta, blivit så slätstrukna och lever enligt någin slags "anything goes" - kultur. Gud är god och gräset är grönt, typ.  Sådan kristen vill inte jag vara och jag hoppas att fler kan hålla med mig. Jag vill vara den sortens kristen som djävulen sätter upp varningsskyltar för i helvetet!

Så, efter denna introduktion så lovar jag att återkomma med mer tankar kring livet, Gud, tro etc.

See you soon!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0