Sommar up-date

Ja, sommaren är i full gång och det ösregnar ute. På måndag går vi in i augusti månad och ännu har det inte varit nå'n tryckande värme någon längre tid, men en del sol och bad har vi fått  alla fall.
Midsommarhelgen firades i Höllviken tillsammans med gänget från Malmökåren och sedan stannade jag och barnen kvar där och jag började med den delen av jobbet. Tillsammans med Nettan, Josefine och Per har jag drivit Bed & Breakfast och Pensionatsvecka för äldre och efter det hade vi två Hela Människan Dagar där med fler medverkande: Tikva-Mackan; skapande-Rosi; massage-Camilla; blomster-Siw etc. Det blev två härliga dagar i alla fall, trots regnet :-(

Det var härligt att bo i Höllviken. Skogen, havet, doferna, lugnet etc. Jag badade i havet flera gånger trots att det fortfarande var ganska kallt, men har man vinterbadat så går det bra ;-)
Jag gick på power-walks och tränade ganska hårt för jag tyckte det var så skönt, men kroppen sa till sist ifrån och jag fick efter ett tag lugna ner mig och ta ett steg tillbaka. Obehagliga flash-backs av yrsel, oro, ångest kom över mig och jag insåg att jag inte har några marginaler längre. Trots att arbetet på Furubo är annorlunda än på kåren och ett annat temp, så är det ändå jobb, tillgänglighet 24 timmar om dygnet och ansvar för både pengar, bokningar, personal och gäster. Då går det inte att hårdträna samtidigt och slarva med vilan.

Nu har vi, familjen, dock varit iväg fyra dagar på Ronneby Brunn och badat och solat och ätit gott. Vi har haft mysdagar på spa-avdelningen och gått på Loppis i Brunnsparken; simmat i 34 gradig pool och slappat i jacuzzi; lekt och busat i utomhuspoolen och ätit glass och fikat. En riktig semester alltså. Magnus och barnen åkte till Karlskrona en dag och var på Marinmuséet och Amiralitetskyrkan och hälsade på Rosenbom som står utanför kyrkan. Dan dagen kopplade jag av själv i spa-et :-)

Nu är vi hemma igen och jag har semester och barnen sommarlov. Magnus jobbar dock men är ganska flexibel, vissa dagar i alla fall. Nästa vecka ska j jag sätta mig på skolbänken och börja utbilda mig till LCHF-Kostrådgivare. Det ska bli spännande och samtidigt fasar jag lite för lektioner måndag-fredag kl.8-17 och all "korvstoppning" det kommer att bli. Jag får väl lägga mig tidigt på kvällarna.....

Hur som helst, det här var lite av det som hänt sedan sist. Nedan följer några bilder.

Blessings!

Härligt dopp i havet

Gruppfoto på äldreveckan

Tikva på Hela Människan Dagarna

Min egenhändigt tillverkade bukett

Så snygg skylt har vi nu

Lek och bus i poolen

Så skönt med semester

Trötta redan till frukost :-)

Glass och mys på spa

RSS 2.0