Det är ljust....

...på morgonen och ljust på kvällen! I måndags var det Vårdagjämning och statusuppdateringarna på Facebook vittnar om vårkänslor och nyförälskelser. Solen har värmt våra frusna kroppar de senaste dagarna och jag hoppas det fortsätter.
Jag var faktiskt och kallbadade idag igen - det gick bra. Det var minsann 4 grader i vattnet - rena sommaren ju :-) (eller inte)... men det var riktigt uppfriskande. Sedan hade jag fika-date med Gud. Jag har numera onsdagar som min "sabbatsdag" som jag ägnar åt bön och ha det bra - "pray and play". Så innan det är riktigt varmt ute, då jag planerar att tillbringa dessa onsdagar i naturen med medhavd kaffekorg, så sätter jag mig på ett café med en latte eller cappuccino, lugn musik i öronen och bibeln i famnen, så läser jag och lyssnar till Gud och skriver ner det jag hör (om jag hör något). Sedan går jag ut och handlar eller går hem och läser nå'n annan bok - men helst inget jobb - det gör jag ju alla andra dagar.
Idag gick många tankar och böner (och uppmuntrans-presenter) till familjen Andersson som har det jobbigt med sjukdomar och annat elände, "Men natten skall vika där ångest nu råder" Jes.9:1a

I övrigt går livet vidare. Vi planerar för sommarens aktiviteter på Furubo Sommarhem i Höllviken och det ska bli så kul!!
På lördag är det dags att gå ut med Street Church igen, det var längesedan jag kunda vara med, så det ser jag fram emot. Hoppas solen värmer då också. Till helgen ska vi också ställa om klockan till sommarid - glöm inte det.

Blessings!

Stranden i Höllviken - längtar.....


SHOCK

Jag har funnit en riktigt cool affär. Ja, ja, jag vet , jag är alldeles för mossig för att handla där, men där fanns såååå coola saker och kläder. Shock heter den och naturligtvis är det många som säger att "har du inte hittat den förrän nu?" Nä, det har jag inte och skulle nog inte gått dit heller om det inte var så att Johanna skulle köpa ett presentkort i födelsedagspresent till en kompis och jag erbjöd mig att köra henne dit. När jag var i affären och tittade runt på alla coola kläder som jag tyckte jag skulle ha, sa hon åt mig att jag fick gå dit en annan dag, utan henne......oops, jag passade visst inte in där egentligen. Jag köpte i alla fall ett svart nagellack till Johanna (och ett svart läppstift till mig ;-)

Olivia var däremot lite snällare mot mig. Hon ville också dit för att köpa ett nitbälte åt sig själv, och jag fick lov att köra dit med henne också och jag fick till och med lov att köpa ett nitbälte jag också, hör och häpna, fast inte lika brett och utmärkande som hennes......

Vad ska jag med dessa kläder och saker till, ja, det kan man undra, de passar ju inte riktigt till uniform.... men igår hade vi Familjefest på kåren och roclkandet Dog Collar spelade till sångerna och de var så rockiga så jag passade på att spöka ut mig jag med :-) Och det var verkligen en häftig familjefest - mer om den här.

Idag var vi 52 pers på Öppna Förskolan - så många har vi aldrig varit. Är helt slut - men sååå glad!

Ser fram emot Hela Människan Dagen på lördag 12/3 - kom gärna på den. Läs mer här.

Ha en fantastisk vecka
Blessings!

Rockbandet Dog Collar

Rockpastor Monica :-)

RSS 2.0