Sommar, värme, Höllviken och "roliga" historier

Värmen är tryckande idag. Det gör ingenting, jag gillar sommar och värme. Vi har haft en period på Furubo Sommarhem i Höllviken, typ kollo för pensionärer. Denna period var det bara 4 gäster så det var lugt, förutom att en av dem har börjat bli senil och var jättevirrig. En annan, som är från Göteborg, var sprängfylld med historier som vi fick höra, hela tiden...... Fast annars har det varit lugnt och bra. God mat och härliga omgivninagr. På torsdag börjar nästa period och då blir det fler gäster och lite annan åldersfördelning. Det är en underbar plats att vara på sommaren. Barnen stortrivs och får suga in av skogsluften och bada i havet. Och äta glass förstås.

Idag är jag hemma för att klara av tre läkarbesök, eller två läkare och en osteopat, idag och imorgon. Idag var jag hos min husläkare och fick förlängt sjukskrivningen och imorgon bitti kl.8.30 fick jag tid hos öronspecialisten (istället för den 13/7) så jag hoppas att det går bra. Kl.15.00 imorgon ska jag vara hos Torbjörn Mårtensson, osteopaten. Jag skule ju varit där förra onsdagen men då blev han sjuk.....dah. Så det blev inget med det. Nu ska det bli imorgon och jag ser fram emot det.
"Kan det vara psykiskt", frågade husläkaren lite försiktigt idag. "Ja, jag menar inte alls att det är det, men kroppen och själen hör ju ihop och är man stressad inombords så kan det visa sig i yrsel."
"Ja, sa jag, det är ju värt ett försök",
sa jag, så jag fick även en remiss till en psykiater. Kan det hjälpa så är jag helt för den linjen.
Fast tänk vad skönt det vore om jag bara kunde få bli hela sådär som Jesus gör i Bibeln när Han rör vid en sjuk människa och genast blir han/hon frisk. Jag undrar ofta varför det måste ta så'n tid..... "Alla som rörde vid tofsen på Hans mantel blev botade".  Jag vill röra vid tofsen på Jesu mantel....

Nåja, detta var lite update på läget. Alla Ni som ber för mig - TACK!!!! och fortsätt.... Jag ser fram emot den dag jag kan säga att allt är väl.
Här är ännu en uppmuntran jag fick för några dagar sedan:

Ordspråksboken 3:5 "Förtrösta på Herren av hela ditt hjärta, och lita inte på ditt eget förstånd".



Blessings!

"Barnarbete" i Höllviken :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0