"Det som göms i snö...." och Bibeläventyr

Jag brukar inte gnälla så mycket, det finns det så många andra som gör, men idag ägnar jag en liten bit av detta blogginlägg till gnäll. Och de som är föremål för mitt gnäll är hundägare som inte plockar upp hundbajset.
Det verkar som att så fort det har snöat ett tag så är det ok att sparka snö över hundens bajs och gömma det istället för att plocka upp det. Vad är det för fasoner? Nu har det töat några dagar här och man kan inte ta en promenad och njuta av omgivningen för man måste hela tiden titta ner på trottoaren så man inte trampar i hundbajset som ligger överallt. Också alla offentliga gräsmattor runt om utmärks av hundbajs. Jag tänker på att sätta upp en skylt på gräsmattan framför kåren där det ska stå: Hundar är varmt välkomna att göra sina behov på vår gräsmatta under förutsättning att medföljande människa plocker upp det och tar det med sig.
Så, skaffa inte hund om du inte kan sköta allt runt omkring!

Nog med gnäll.

Idag hade vi Bibeläventyrsgudstjänst med vår egen Bibeläventyrare: Rosmari Andersson.
Med hjälp av trolleritrick, presenter, bilder som vi fick hjälpas åt att sortera och skyltar som vi satte upp fick vi lära oss att Bibeln är Guds Ord fast det ibland kan tyckas tråkigt på utsidan; Gamla testamentets berättelser och händelsers kronologi och Israels karta. Vi fick också rappa de tio budorden - coolt.
Ni som missade denna har en chans till nämligen den 28/3, då blir det nå't liknande, det finns tydligen många timmars material att presentera Guds Ord på detta äventyrliga sätt. Tack Rosi!

Veckan som gick var det sportlov för barnen så tjejerna var hemma hela veckan medan Gabriel var på fritids mesta tiden. Imorgon börjar vardagen för dem igen med lektioner och läxor och allt annat roligt förstås :-)

onsdag kl.18 startar skrivarcirkeln på kåren. Har du inte anmält dig men vill vara med så är det ok att bara dyka upp, du är välkommen!

Så går livet vidare med träning och allt som behövs för att det ska funka. Ber till Gud om en vecka med ny kraft och hälsa och att meterologerna som spår kallare väder ska ha fel......

Blessings!

Trolleritrick!

Alla Bibelns Böcker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0