"Det är inte mitt fel"

...predikade jag bl.a. om igår, att ta ansvar för sina egna handlingar och misstag, att erkänna sina fel och ta tag i det. Att inte låta andra "städa upp" efter mig. Du kan lyssna på predikan i sin helhet här.

Det var ju ett tag sedan jag bloggade så jag skriver en kortis nu tills jag har något riktigt intressant att skriva :-)

I lördags var jag på Malmökåren på en Skrivarstuga (eller Författardag som det hette också). Mackan Andersson ledde den och vi som var där fick lära oss skriva helt enkelt, alltså berättelser på olika sätt med olika tips på hur man kan komma igång etc. En "six-word-story" också vilket var mycket utmanande och roligt. Jag var lite destruktiv tror jag för jag medan vissa skrev om löv och skog och igelkottar so löd min six-word-story såhär: Stearinljuset tänds, gardinen fladdrar, huset nedbrunnet......
Nåja, man kanske kan bli författare nå'n gång (ha,ha).
I alla fall, det var en rolig dag och den ledde till att vi kommer att starta en skrivarcirkel på Frälsis på Limhamn fyra onsdagskvällar i mars, mer info kommer om det senare.
Vad som var mindre bra med i lördags var att jag blev totalt slut efteråt. Jag lade mig en stund när jag kom hem, men var fortfarande helt körd i kroppen och extra yr, jätteobehagligt, kändes som att vara tillbaka på ruta ett, fy för. Jag gick till sängs kl.21 och steg upp 8.45 igår. Det hjälpte, tack och lov. Nu är jag typ "som vanligt" igen, alltså allmänt gungig och ont i nacke och axlar.
Jag tränar på Aktiv Rehab och bygger muskler och kondition. Jag får hjälp av sjukgymnast med värken och basal kroppskännedom. KBT fortsätter och hjälpa och nu har jag en gång varit hos sjukgymnast Eva Ekvall som är specialist på att träna bort yrsel och jag har övningar jag fått av henne som jag gör - usch. Ska dit igen på onsdag och få fler övningar och mer hjälp hoppas jag. Så alla ni som ber, fortsätt om ni orkar, jag är så tacksam.

På söndag, den 24/1, kl.11 är det Familjegudstjänst på Frälsis, Limhamn igen. Missa inte den, den blir jättebra, Rosi är så duktig, och gott fika blir det också förstås :-)

Blessings!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0